Tværkulturel cykelstafet

Flygtninge og danskere cykler sammen for Tværkulturelt Center

To forårssøndage i maj og juni kører entusiastiske cyklister i København mange lange kilometer til fordel for Tværkulturelt Center. Der køres også lokale sponsorløb i Aarhus og Løgumkloster.

 Sponsorér en cyklist søndag den 5. maj eller 2. juni

og støt Tværkulturelt Center

 

Nogle af jer har allerede givet tilsagn om at sponsorere en eller flere af de gæve cyklister. Det er vi meget taknemmelige for. Hvis nogen kunne tænke sig at sponsorere men endnu ikke har givet tilsagn, siger vi HJERTELIG TAK.

Vores arbejde er helt afhængigt af gaver fra vores venner.

      

Blandt cyklisterne i København er Tværkulturelt Centers sekretær Ann Kjestrup, der kører60 kilometer, og hendes 12-årige søn David, der kører 30 kilometer, de eritreanske flygtninge Tesfu Ghebru ogAbel Zemhret fra Tværkulturelt Centers bestyrelse - begge kører 30kilometer, den eritreanske asylansøger Hagos Gebremikael, der kører 30 kilometer, samt den syriske flygtning Joseph Zahr fra Næstved (Damaskus), der kører 30 kilometer. 

  

Tværkulturelt Centers tidligere formand Adnan Dahan kører 10 kilometer på motionscykel!

 

De vil alle gerne cykle for Tværkulturelt Center og på den måde være med til at støtte Centrets arbejde for at give flygtninge en god start i Danmark.

Men de mangler sponsorer... 

 

HJÆLP OS MED AT FINDE SPONSORER

 

Et beløb kan overføres til Tværkulturelt Center via Netbank:

Reg.nr. 1551, kontonr. 7707231. 

Mobilepay: 78684 (mærk indbetaling "cykelløb")

 

Søndag den 5. maj starter cyklisterne fra  Apostelkirken på Vesterbro efter gudstjenesten. Søndag den 2. juni bliver der cyklet fra Kingos Kirke på Nørrebro efter gudstjenesten.

 

Mange forårshilsener

Tværkulturelt Center